HOVENIERS & ONDERHOUDSWERKEN
 

Contact & Privacy 

Deze website respecteert de privacy van  gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie  vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om U vragen te realiseren/te kunnen andworden Voor het overige zullen wij deze gegevens  gebruiken met uw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Dit houdt  in dat uw persoonsgegevens  gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doelen zoals uiteengezet in de gedragscode, uw persoonsgegevens door deze website beschermd worden en u  rechten kunt uitoefenen  van uw persoonsgegevens. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doelen van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van cookies op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen. Wij verzenden nooit reclameboodschappen naar uw mailbox wanneer u niet vooraf heeft aangegeven dergelijke berichten te willen ontvangen. U kunt op ieder moment aangeven dat u geen informatie meer wilt ontvangen door een mailtje te sturen naar info@allround-texel.nl.
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. met doel de website beter te laten werken,en ook voor dat doel gebruikt worden.
Deze website verkoopt of deelt u gevens niet. 
Uw persoonlijke gegevens zullen door deze website niet aan derden verkocht worden en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld worden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies 

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. De website gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van deze website, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics) zijn zeer belangrijk. Zonder input van bezoekers heeft deze website geen beeld van het gebruik van de website en hoe deze verbeterd kan worden. Onze cookies geven deze website informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u bij deze website geen cookies ontvangt.

Websites van derden/linken

Dit Privacy Statement is niet van toepassing is op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Vragen en wijzigingen
Indien u nog vragen mocht hebben over deze Privacy Policy, dan kunt u te allen tijde een e-mail sturen. Onze medewerkers helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U hebt nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.



Heeft u nog vragen ?

Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch 

06 11 404 738