Zeeschelpen te koop: perfecte aanvulling voor bungalows

Bungalows Service en Onderhoud

Texel

Wij leveren zeeschelpen over heel Texel

Een goed alternatief voor tegels- of klinkerbestrating kunnen zeeschelpen zijn. Wij leveren schone schelpen, grind en split. Naast veel voorkomende soorten soorten als siergrind, basaltsplit en rode mijnsteen, leveren wij ook andere soorten in diverse kleuren en steen groten.
Schelpen
Schone schelpen worden veel gebruikt voor het verharden van tuinpaden, opvullen van borders, bij de aanleg van drainagesystemen en in kruipruimten om vocht tegen te gaan.

Grind


Tegelwerk in u tuin is goed en mooi te combineren met grindbedden. Het is populair doordat het niet alleen mooi is, maar ook onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Allround Texel levert grind in diverse kleuren en maten. De keuze voor een bepaalde grindsoort word vooral bepaald door de toepassing (sier of bijvoorbeeld voor de aanleg van een oprit of grindpad )en u persoonlijke smaak. Wij adviseren u daarin graag.


Split


Grind is gebroken steen dat door de jaren heen rond is geschuurd door water. Split is veel hoekiger, maar ook heel geschikt voor gebruik in de tuin of op de oprit of parking bij uw woning. Het heeft een hoge hardheid. Wij leveren verschillende soorten, zoals het donkergrijze basaltsplit.

picture- 16007
picture -16004
picture-16009
picture- 26007
picture- 2600
000020036
mijnsteen20texel.JPG
picture-160010
picture-16002
picture- 16006